Dashboard and rear lights not working - Suzuki GSXS1000 Forum
User Tag List

 1Likes
  • 1 Post By Cainus83
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 Old 04-06-2019, 02:59 PM Thread Starter
Junior Member
 
Alun's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: Crawley, West Sussex
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
(Thread Starter)
Dashboard and rear lights not working

Hi Guys all my instruments, horn indicators and rear lights stopped working while out for a ride today,still runs and rides ok, visually checked fuses all appear intact.
Anybody able to give me some advise as to where the fault may lie
Alun is offline  
post #2 of 6 Old 04-06-2019, 05:06 PM
Senior Member
 
Cainus83's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Location: Toowoomba, QLD, AU
Posts: 272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 102 Post(s)
Have you changed anything recently? I kept blowing fuses after a tail tidy install because i stupidly squashed the plate light wire.

All of the things you mentioned run on the same circuit as well as your turn signal relay. Try unplugging that first and then go through process of elimination.

Double check that fuse though.

When life throws you curves, lean into them.
Cainus83 is online now  
post #3 of 6 Old 04-06-2019, 06:07 PM
Senior Member
 
Rapido1's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Cabo San Lucas
Posts: 916
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 371 Post(s)
Agree with above, what have you messed with recently? Any accessories added?
Rapido1 is offline  
 
post #4 of 6 Old 04-07-2019, 05:54 AM Thread Starter
Junior Member
 
Alun's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: Crawley, West Sussex
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
(Thread Starter)
All fixed now. Horn wires had melted together and blown fuse. Any one else had similar issues I'm on my 2nd horn now seem to melt being so close to headers.
Alun is offline  
post #5 of 6 Old 04-07-2019, 06:03 AM
Senior Member
 
Cainus83's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Location: Toowoomba, QLD, AU
Posts: 272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 102 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Alun View Post
All fixed now. Horn wires had melted together and blown fuse. Any one else had similar issues I'm on my 2nd horn now seem to melt being so close to headers.
No issues getting hot and horny thus far.. glad you found the problem and you're back in the saddle.
Kernow likes this.

When life throws you curves, lean into them.
Cainus83 is online now  
post #6 of 6 Old 04-07-2019, 03:36 PM
Senior Member
 
dekker's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Staffordshire UK
Posts: 1,064
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 360 Post(s)
Garage
Quote:
Originally Posted by Alun View Post
All fixed now. Horn wires had melted together and blown fuse. Any one else had similar issues I'm on my 2nd horn now seem to melt being so close to headers.
I've got a 2nd horn, wired a spare one up off a BMW.
Not a pretty sound but gets me noticed.
Hope it doesn't melt my wires.

https://drive.google.com/open?id=134...QnYs2nVypWnI5T
Attached Images
File Type: jpg 2Horns copy.jpg (241.7 KB, 6 views)

Blue Naked 2015 ABS model. PCV, Nitron Ntr-1 shock, MRA screen(modified) Puig crash bungs, HEL lines and EBC-HH pads, job done. (Riding since 1959.)
dekker is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki GSXS1000 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome