All new posts have to verified?? - Suzuki GSXS1000 Forum
User Tag List

 5Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 11 Old 07-15-2016, 02:48 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Devon, UK
Posts: 126
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 44 Post(s)
(Thread Starter)
All new posts have to verified??

Why do new posts have to be verified before being displayed on certain parts of the forum?
chr1s is offline  
post #2 of 11 Old 07-15-2016, 03:14 AM
Senior Member
 
Martin's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: West Berks, UK
Posts: 593
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 153 Post(s)
Garage
Quote:
Originally Posted by chr1s View Post
Why do new posts have to be verified before being displayed on certain parts of the forum?
All posts should have a level of moderation to keep the smpammers and trolls at bay.

Not sure how it works on this site though, I posted something ages ago about an exhaust and I had a message to say that it would displayed after it had been verified by a moderator.... needless to say that it was never displayed! I've never seen the same message on any of my posts since... maybe something in the content of my post triggered the message.

2015 GSX-S1000FA L6 in Glass Sparkle Black / Candy Daring Red
Martin is offline  
post #3 of 11 Old 07-15-2016, 03:23 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Devon, UK
Posts: 126
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 44 Post(s)
(Thread Starter)
Only the almighty one will know I guess!....I was only trying to reply to an existing post regarding lumberjacks new ecu....as far as I recall my words were innocent enough (my tourettes hasn't woken up yet).....that's pretty lousy though that one of your efforts never saw the light of day!
lumberjack likes this.
chr1s is offline  
 
post #4 of 11 Old 07-15-2016, 03:29 AM
Senior Member
 
Martin's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: West Berks, UK
Posts: 593
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 153 Post(s)
Garage
Ha ha, I just tried posting in another ECU thread and got the moderation message!!!

2015 GSX-S1000FA L6 in Glass Sparkle Black / Candy Daring Red
Martin is offline  
post #5 of 11 Old 07-15-2016, 03:37 AM
Senior Member
 
Beaker's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Bristol. UK
Posts: 1,028
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 266 Post(s)
Happened to me too. All I did was post a link to another bike site which a friend of mine had written a review about Mitas tyres.
He's a top bloke and UK 2014 CRMC Post classic Superbike champion and I respect his opinion and thought it would be good info for all of us on here.
Needless to say, it was blocked????

Pull my finger

Last edited by Beaker; 07-16-2016 at 05:31 AM.
Beaker is offline  
post #6 of 11 Old 07-15-2016, 04:33 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Devon, UK
Posts: 126
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 44 Post(s)
(Thread Starter)
Quote:
Originally Posted by Martin View Post
Ha ha, I just tried posting in another ECU thread and got the moderation message!!!
Hmm... Maybe Suzuki moderate this forum now?!?!
Martin likes this.
chr1s is offline  
post #7 of 11 Old 07-15-2016, 07:36 AM
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Illawarra
Posts: 207
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 55 Post(s)
My post don't see the light of day either. Sent a message to the moderators. No reply. Wonder if this post will work?
sparehead1 is online now  
post #8 of 11 Old 05-03-2017, 07:41 PM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Australia.
Posts: 908
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 315 Post(s)
Hi Admin,
It's started to bite me again hard Admin.
A reply to another's post Yesterday, and Today a new thread I started in Other Bikes Discussion - Suzuki GSXS1000 Forum, has that 'non viewable' posting statement of requiring a Moderator's OK before its public viewing.

Please see if there is site issue that needs a tinkering with.

Rob.
tonyt likes this.
Slower and Slower is online now  
post #9 of 11 Old 05-03-2017, 09:13 PM
Senior Member
 
mike d's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Salt Lake City, Utah U.S.A.
Posts: 1,738
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 520 Post(s)
Garage
I had the same problem and it was a post that I had cut and paste a couple of links into.
The links were not attached using the "insert link" icon at the top of the post editor. I chalked it up to that, although it may have been the link location too, because it was to some other posts in mc forums. I re-posted without the links and it posted immediately, so I think that's the issue. I'm sure it's automated so I'm not sure if the cause is a url blacklist, or url links not wrapped in html or what.
mike d is online now  
post #10 of 11 Old 05-04-2017, 04:26 AM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Australia.
Posts: 908
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 315 Post(s)
Yes Mike, you are probably on the right track as my post (and the second repost straight after) had the blue URL of a site that I included.
But I has happened occasionally without any links as well, and reposted it goes in normally.
I suppose Chicago AJ gets a few referred to him as he is our only moderator.

I know from experience, that copy and pasting from a saved email has problems with font size.
The Todays new thread post that I copied and saved into an email for a later post, will post here with a font about half size.

Rob.
Slower and Slower is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki GSXS1000 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome