Can't post images so last post to forum - Suzuki GSXS1000 Forum
User Tag List

 3Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 12 Old 06-09-2018, 10:39 PM Thread Starter
Senior Member
 
PhuketPaul's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Phuket. Thailand
Posts: 1,235
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 486 Post(s)
Garage
(Thread Starter)
Can't post images so last post to forum

I can no longer post Images since the supposed upgrade, and every image that I have posted over the last 2 years to help people have disappeared.

PM and replied to Admin posts but no response

I can not link to images using http or https and as they say a picture is worth a thousand words and I don't have time to write thousands of words this may well be my last post to this forum.

Thanks to all for the help over the last couple of years

I'll still be active on the facebook user groups but not on here

Last edited by PhuketPaul; 06-09-2018 at 10:46 PM.
PhuketPaul is offline  
post #2 of 12 Old 06-09-2018, 10:46 PM
Senior Member
 
mike d's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Salt Lake City, Utah U.S.A.
Posts: 1,603
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 483 Post(s)
Garage
Quote:
Originally Posted by PhuketPaul View Post
I can no longer post Images since the supposed upgrade.

PM and replied to Admin posts but no response

I can not link to images using http or https and as they say a picture is worth a thousand words and I don't have time to write thousands of words this may well be my last post to this forum.

Thanks to all for the help over the last couple of years
I had the same problem, and there is a hard limit to the number of pics you can keep on the forum. You can delete older stuff if that is an option. Please don't leave the forum though, as your posts have been very valuable to me and others.
mike d is online now  
post #3 of 12 Old 06-09-2018, 11:52 PM
Senior Member
 
gixxerjasen's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Location: DFW Texas
Posts: 714
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 231 Post(s)
Garage
It's a technical issue. Looks like a limit on vbulletin using HTTPS. Your images haven't disappeared, they are just not being rendered at present. Looks like there's some fixes out there and I'm sure the admins are on it, we just have to be patient. When making technical changes there's always things that get affected you didn't plan for and it's a pain to track them all down and fix them. Also, always fun when the fixes break other things. I'm sure this'll be worked out, no reason to leave over a technical glitch.
PhuketPaul and LEAVEITSTOCK like this.

My Blog
Current Bikes:2007 Yamaha FJR1300AE | 2016 Suzuki GSX-S1000 | 1998 KTM 250 EXC | 2001 Suzuki DRZ-400E
Family Bikes: 2006 Honda CRF70F | 2005 Honda CRF230F
gixxerjasen is online now  
 
post #4 of 12 Old 06-12-2018, 11:23 AM
Administrator
 
gsxs1000admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 207
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 33 Post(s)
Garage
test - epic-pokemon-wallpaper-11.jpg

Hey guys,

Attached images seem to be working for me. Can you send me a link to a thread that aren't showing attachments correctly? One thing to look out for, since the site has been updated to "HTTPS", if you are coming to the site from an old bookmark or email. Your browser won't update it for you so it'll still be showing "HTTP". This could be why images aren't showing, if you add the "s" it'll correct it for you.

Niall
Attached Images
File Type: jpg epic-pokemon-wallpaper-11.jpg (364.3 KB, 0 views)

Last edited by gsxs1000admin; 06-12-2018 at 11:37 AM.
gsxs1000admin is offline  
post #5 of 12 Old 06-12-2018, 11:41 AM Thread Starter
Senior Member
 
PhuketPaul's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Phuket. Thailand
Posts: 1,235
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 486 Post(s)
Garage
(Thread Starter)
Quote:
Originally Posted by gsxs1000admin View Post
test - Attachment 36350

Hey guys,

Attached images seem to be working for me. Can you send me a link to a thread that aren't showing attachments correctly? One thing to look out for, since the site has been updated to "HTTPS", if you are coming to the site from an old bookmark or email. Your browser won't update it for you so it'll still be showing "HTTP". This could be why images aren't showing, if you add the "s" it'll correct it for you.

Niall
I have posted loads of images, held on my website and my provider doesn't offer SSL at a reasonable price, I will change provider but will take a few weeks and then I have to go back to every image I have ever posted and change the links?
PhuketPaul is offline  
post #6 of 12 Old 06-12-2018, 11:47 AM
Senior Member
 
Join Date: May 2018
Location: Corpus Christi Texas
Posts: 117
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 33 Post(s)
Other features don't work either. I can't access a members garage page or post quick replies .
RobertO is offline  
post #7 of 12 Old 06-12-2018, 12:17 PM
Senior Member
 
Kassu's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: Bucharest, Romania
Posts: 302
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 139 Post(s)
Garage
Send a message via Yahoo to Kassu
Quote:
Originally Posted by RobertO View Post
Other features don't work either. I can't access a members garage page or post quick replies .
Very strange situation, because I can access my and also others garage pages and see at full resolution all pics that are posted there.

Annuit coeptis
Kassu is offline  
post #8 of 12 Old 06-12-2018, 07:14 PM
Senior Member
 
USSENTERNCC1701E's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Utah, USA
Posts: 529
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 164 Post(s)
Garage
You could post the url to the picture and not wrap it as an image.

I think, lemme try.

https://www.dropbox.com/s/b5vteo3zyz...06.14.jpg?dl=0

http://gsx-s.info/wp-content/uploads...8-15.25.24.jpg

It's not perfect, but it works. As far as old posts, if folks click quote, they'll see the url as well; so it's not totally lost.

Also, I think your dropbox image didn't work because you linked to dropbox's native viewer, not the image



Code:
https://photos-2.dropbox.com/t/2/AAAbC-EPO-WlVNjxUdB_M1bRyP4gPqB0wwI9A_nZ2yEnUQ/12/10671594/jpeg/32x32/3/1528862400/0/2/2018-03-31%2016.06.14.jpg/EIyZ-wcYt_0FIAcoBw/D_2zEccZhBec1y4bBEUauv64QwLBmSkzOxCZl32DYtI?dl=0&size=1600x1200&size_mode=3
Which is a lot uglier (the url, I mean; bike's still fuckin' sexy). On Chrome you can get that url by right clicking on the image and selecting "Copy image address"
PhuketPaul likes this.

2016 GSXS1000FAL6

Last edited by USSENTERNCC1701E; 06-12-2018 at 07:21 PM.
USSENTERNCC1701E is offline  
post #9 of 12 Old 06-12-2018, 07:25 PM
Senior Member
 
USSENTERNCC1701E's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Utah, USA
Posts: 529
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 164 Post(s)
Garage
Also, your contributions to this site are very valuable; it would be a damned shame to lose out on that insight because of a (hopefully temporary) technical issue.

2016 GSXS1000FAL6
USSENTERNCC1701E is offline  
post #10 of 12 Old 06-14-2018, 02:11 PM
Administrator
 
gsxs1000admin's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 207
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 33 Post(s)
Garage
Quote:
Originally Posted by RobertO View Post
Other features don't work either. I can't access a members garage page or post quick replies .
Hey there,

What browser and device are you on?
I just tested this and it seems to work. We're on Chrome/WIN10

Ed
gsxs1000admin is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki GSXS1000 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome