loss of exhaust sound - Suzuki GSXS1000 Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 05-06-2016, 09:50 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
(Thread Starter)
loss of exhaust sound

Hi, I have 1750km on my bike, I have transported it recently on the truck and now I have noticed it has lost that nice sound it had, I hear the engine when revving it, but no more sound from exhaust like before. Could it be that by transportation and shaking or so, valve cutaway got stuck or something, or why did it loose sound?
Have anyone this issue?

Last edited by Joyseph; 05-06-2016 at 12:48 PM.
Joyseph is offline  
post #2 of 2 Old 05-06-2016, 01:06 PM
Senior Member
 
JeffroGymnast's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 371
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 161 Post(s)
Garage
I would check the exhaust flap. When you first turn on the bike it should move open and then close again. If it's stuck closed it would certainly sound quieter.
JeffroGymnast is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Suzuki GSXS1000 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome