Zacznę, nienawidzę tego! Tak, połączyło się dobrze z moim telefonem i zestawem słuchawkowym Cardo Packtalk Bold, ALE jeśli nie chcę używać aplikacji Myspin, mój Cardo musi być za każdym razem ponownie sparowany z moim telefonem. Nie połączy się z moim Cardo za pomocą opcji Cardo w Myspin bez konieczności przełączania Cardo w tryb parowania. Totalnie zirytowany całą tą konfiguracją, która przypomina mi moją nienawiść do Carplay, które w końcu wyłączyłem w mojej ciężarówce GMC. Nie chciałem Myspin do nawigacji, tylko do połączeń i aplikacji muzycznych, czego najwyraźniej też nie robi. Wydaje się, że chce, żebyś miał całą muzykę w telefonie. Negatywne, nie podoba mi się to. System wydaje się prosty, ale im więcej czytasz instrukcję online i instrukcję obsługi, tym bardziej zdajesz sobie sprawę, że potrzebujesz stopnia informatycznego, aby poprawnie podłączyć to badziewie.
Więc skończyłem z tym i wróciłem do używania mojego Cardo Bluetooth połączonego z moim iPhonem i używam mojego GPS Garmin 396LM. Nie zobaczę, kto dzwoni lub dzwoni, co jest trochę trudne, nie na wizualnym locie, ale działa to już od ponad roku. Cardo, które nie paruje się ponownie z moim telefonem, jest największym problemem, gdy tylko ta aplikacja Myspin sparuje go z samym sobą. Moje aplikacje muzyczne również nie będą działać przez Myspin, jak reklamowano.
Och, cóż, skończyłem z Myspin!
Więc skończyłem z tym i wróciłem do używania mojego Cardo Bluetooth połączonego z moim iPhonem i używam mojego GPS Garmin 396LM. Nie zobaczę, kto dzwoni lub dzwoni, co jest trochę trudne, nie na wizualnym locie, ale działa to już od ponad roku. Cardo, które nie paruje się ponownie z moim telefonem, jest największym problemem, gdy tylko ta aplikacja Myspin sparuje go z samym sobą. Moje aplikacje muzyczne również nie będą działać przez Myspin, jak reklamowano.
Och, cóż, skończyłem z Myspin!