Jak myślisz, jaki system jest najlepszy zdaniem ludzi? Yoshi, strzała, M4 czy ? .
. Tak, słyszałem tak wiele o M4, że chciałbym go usłyszeć lub wypróbować, mam pełny system Yoshi w moim, to wredny system i brzmi fantastycznie.Podoba mi się mój M4, sprawia, że bestia brzmi jak bestia /forum/images/DiscoverySport_net/smilies/tango_face_grin.png
Robbie...Bardzo interesuje mnie ta rura łącząca.Kolektory M4 z niestandardową rurą łączącą od 57 mm do tłumika o średnicy wewnętrznej 60 mm, ponowne mapowanie paliwa, wtórne przepustnice i zapłon dają 160 KM na tylnym kole i 82 ft-lbs momentu obrotowego i są liniowe i płynne w całym zakresie obrotów.
System M4 jest dobry, ale można go ulepszyć, zwiększając długość w celu lepszego oczyszczania i optymalizacji fal impulsowych.
Myślę, że jestem w mniejszości, ale podoba mi się wygląd M4 z GP pod spodem. Pozostawia widoczne koło i wahacz. Podoba mi się to bardziej niż zakrywanie tego obszaru tłumikiem. Wygląd jest subiektywnyHej Robbieben,
Cieszę się, że zamieściłeś to zdjęcie. Może to tylko ja, ale myślę, że motocykl wygląda lepiej z tą dłuższą rurą. Daje motocyklowi ogólny wygląd bardziej "wizualnie" zrównoważony. Ładne.
. Mam pełny system Yoshi i czarny tłumik r11 black magic, usunąłem czujnik O2, zawór par, serwo wydechu, filtr k&n i miałem go wgrany, teraz to bestia i brzmi fantastycznie. Zarezerwowałem go na niestandardową mapę, ponieważ podstawowy flash z Woolwich, który mam, jest dobry i naprawdę zmienił motocykl, ale wiem, że może być lepiej na hamowni. Och, ulepszyłem też tylny amortyzator do maxton RT10, wow, jaka to różnica.W końcu dostałem swój pełny zestaw Yoshi z R11 i to dzieło sztuki, montaż systemu był również bezbolesny. ECU zmierza teraz do Dano. Mam nadzieję, że wróci przed weekendem.
Poszedłbym w M4 lub Yoshi, ale z Yoshi najprawdopodobniej skończysz z dość długim oczekiwaniem. Zamówiłem swój zestaw około 3 miesiące temu i dostałem go w zeszły piątek. Skończyło się na tym, że został wycofany z zamówienia po tym, jak powiedziano mi, że został jeszcze jeden zestaw.
Jest przelotowy - ale wkładka jest dostępna w razie potrzeby lub życzenia.NH, czy Twój wydech Holeshot ma wkładkę, czy jest przelotowy? Jeśli jest przelotowy, możesz odczuwać bardziej wyraźne falowanie niż wcześniej, ponieważ wydech M4 był dostarczany z wkładką, która zapewnia pewne ciśnienie zwrotne, które zdaniem Dano jest niezbędne do płynnej pracy na biegu jałowym.
Joe: Zdjęcia proszę...........................Będziesz musiał skontaktować się z Yoshimura America, a oni mogą zamówić kompletny system z Japonii. Może to jednak trochę potrwać, zanim go dostaniesz. Jak dotąd jestem nim zachwycony. ECU powinno wrócić w moje ręce jutro i wtedy będę mógł wystawić lepszą recenzję. Pod względem dopasowania i estetyki jestem w pewnym sensie pełen podziwu, wygląda świetnie.
Kiedy włączam go na drugim i trzecim biegu tuż przy czerwonym, to brzmi jak odrzutowiec... niesamowite..Na pewno jest głośniejszy niż fabryczny i nawet bez przegrody z R11 nie jest zbyt głośny. Na pewno jest głośny, ale brzmi świetnie.